Aanbouw/ binnen verbouwing met overkapping

Noord Scharwoude

We hebben in Noord Scharwoude deze fraaie aanbouw met overkapping gebouwd. Dit is een complexe aanbouw aangezien het constructieve gedeelte niet gemakkelijk was. Door middel van 2 grote portaal spanten en een zware tussenbalk hebben we dit kunnen realiseren met behulp van een constructeur. Het resultaat is een mooie grote open ruimte met veel licht.

Het licht is gecreëerd door middel van een zeer grote lichtstraat met zadeldak. De zwart gecoate stalen balken lopen fraai door in het zicht.

De grote raampartijen met openslaande deuren naar de overkapping zorgen voor één geheel. De overkapping is in dezelfde stijl opgebouwd dan de rest van het huis met alle benodigde voorzieningen. De vloer is op dezelfde hoogte doorgetrokken waardoor je de overkapping volledig bij de woning kan betrekken. 

De volledige woning is opnieuw gestukadoord en geschilderd. De keuken is gedeeltelijk nieuw en gerenoveerd. De nieuwe buitengevel is gemetseld en afgewerkt met een snij voeg en de bestaande buitengevel is opnieuw gestuukt.  

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Noord Scharwoude 1 Noord Scharwoude 1
Noord Scharwoude 2 Noord Scharwoude 2
Noord Scharwoude 3 Noord Scharwoude 3
Noord Scharwoude 4 Noord Scharwoude 4
Noord Scharwoude 5 Noord Scharwoude 5
Noord Scharwoude 6 Noord Scharwoude 6
Noord Scharwoude 7 Noord Scharwoude 7
Noord Scharwoude 8 Noord Scharwoude 8