Dakkapel in één dag !

Bouwbedrijf M vd Berg

Wij plaatsen dakkapellen in één dag!

We willen via dit nieuws item even extra aandacht vestigen op de mogelijkheden tot het bouwen van een dakkapel. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken op uw woning. Wij meten eerst alles nauwkeurig op en zullen en vrijblijvende prijsopgave toesturen.

Wanneer wij akkoord hebben zullen wij gaan starten met de bestellingen. Daarna zullen we in onze werkplaats gaan beginnen met de opbouw van het dakkapel. Deze zullen we volledig afwerken naar wens en waterdicht maken.

In overleg met de klant gaan we een datum inplannen om het dakkapel te plaatsen. We komen s’morgens vroeg om de sparing in het dak nauwkeurig in te zagen en eventuele raveelbalken toe te passen indien nodig.

Wanneer dit gereed is zal de kraanwagen komen met het dakkapel en deze met ons zeer nauwkeurig op zijn plek hijsen. Eventueel afval zal van het dak worden gehesen en eventueel extra materiaal zal hiervoor op de verdieping worden gezet. Dit scheelt namelijk veel sleepwerk.

We kunnen de volledige verdieping naar wens afwerken en opleveren maar dit kunt u natuurlijk ook in eigen beheer doen.

 

U kunt voor meer infotmatie contact met ons opnemen via dit contactformulier (http://bouwbedrijfmvdberg.webbly.nl/pg-31441-7-109255/pagina/contact.html) 

Dakkapel -1- Dakkapel -1-
Dakkapel -2- Dakkapel -2-
Dakkapel -3- Dakkapel -3-
Dakkapel -4- Dakkapel -4-
Dakkapel -5- Dakkapel -5-
Dakkapel -6- Dakkapel -6-
Dakkapel -7- Dakkapel -7-