Project: Prachtige aanbouw aan woning in Warmenhuizen

Warmenhuizen

We hebben in Warmenhuizen deze prachtige aanbouw mogen realiseren. Het is aan aanbouw aan een woning van ruim 100 jaar oud wat het een bijzonder project maakt met wat extra uitdagingen.  Het ontwerp is door de klant zelf in samenwerking met studio red architecten gemaakt.

Wij hebben deze aanbouw gebouwd in nauw contact met de klant waardoor we tot dit prachtige eind resultaat zijn gekomen. De stenen zijn zorgvuldig uitgezocht om bij het bestaande huis te passen, ook de rollagen zijn hetzelfde uitgevoerd. Door de juiste voeg aan te brengen is het geheel schitterend afgewerkt.

De dakranden en plafonds zijn in dezelfde stijl afgewerkt. Het is een uitdaging om alles zoveel mogelijk als bestaand te krijgen en door goed te communiceren met de klant kan het resultaat optimaal worden.

We hebben ook de gehele binnenafwerking voor onze rekening genomen en de klant heeft zelf het installatie en elektrawerk uitgevoerd.

 

Ook geïnteresseerd in een dergelijke aanbouw? Neem dan contact (https://www.bouwbedrijfmvdberg.nl/pg-31441-7-109255/pagina/contact.html) met ons op!

Warmenhuizen -2- Warmenhuizen -2-
Warmenhuizen -3- Warmenhuizen -3-
Warmenhuizen -4- Warmenhuizen -4-
Warmenhuizen -5- Warmenhuizen -5-
Warmenhuizen -6- Warmenhuizen -6-
Warmenhuizen -7- Warmenhuizen -7-
Warmenhuizen -8- Warmenhuizen -8-